fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Deni

Je mi 30 let s pervitinem mam zkusenost 10 let,ale vdy jsem si dala max. 5x za rok.Pred tryrmi lety jsem zacala zit s pritelem,ktery na tom byl podobne.Zacali jsme brat vic a vic az to bylo kazdy den.Samozrejmne jsme se rozesli.Ja brala dal.Ziju sama tak jsem se uplne izolovala od okolniho sveta,jenom jsem uklizela a zdokonalovala svuj byt.Takze v kuse jsem brala asi 2 roky.Tet jsem sest mecicu cista.Behem toho pul roku jsem ztloustla 20kilo a tloustnu dal.Nemam vubec zadne zajmy, sny,nic me nebavi.Cele noci probrecim.Vubec nechapu jaky vyznam ma muj zivot.Jak dlouho se da takhle zit?

Odpověděl: Jakub Minařík

To, co popisujete, vypadá jako deprese nebo něco podobného. Co takhle navštívit psychiatra a zkusit se s ním o tom pobavit. Antidepresiva by vám pomohla pravděpodobně krizi překonat a svět by byl zas docela obstojné místo k žití. :-) No, rád vám nabídnu nějaký kontakt, pokud napíšete odkud jste.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko