fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

terapie?

Sal.09

Radíte zde někomu ať zajde k psychiatrovi...nepochybně to také potřebuji, vím to ..-mám strašně moc problémů(na drogách se dalo mávnout rukou..ale teď to nejde, tak se snažím vše řešit, ale poslední dobou mi to vůbec nejde, problémy se valí, sebevědomí ztracené, deprese se zvětšují a zvětšují..a já nemám s kým si promluvit..do toho se mi dějí věci, které nejdou moc ovlivnit jako nemoci, exekuce nebo ztráta doktora, který mi mj. předepisoval léky -subutex..měl nehodu, a nebyl to ideální doktor -terapie jen na úrovni samořídící skupiny, kterou jsem se snažila řídit, doktor sám se potýkal se spoustou problému,.atd.atd.- ale pořád to bylo lepší než teď, mohla jsem se na něho spolehnout, že mě nenechá ve štichu(nakonec nechal, ale ne svojí vinou) , mohla jsem si s ním pokecat jako s člověkem (dokonce jsme jezdili slaňovat,a lízt po skalách)..před rokem mi umřel spolužák(a dostávala jsem se z toho dlouho, teď to málem "dostal" můj doktor)..-ale přesto můj pud sebezáchovy nějak nefunguje správně, potřebuju pomoc (vím to..a nejde jen o léky, ale hlavně o terapii, protože bez terapie to nezvládnu -jenže vysvětlujte to někomu:((..-já už ale nesnesu odmítnutí, dostávám se do stádia, kdy mě to dokáže položit na lopatky ..-když prosím o pomoc (nebo o něco jiného -např. při hledání práce) a někdo mě odpálkuje, nekompromisně..člověk ztrácí naději- kde vzít odhodlání a sílu to jěště zkoušet..

Odpověděl: Jakub Minařík

Pokud máte zájem o terapii a detoxifikaci, tak se samozřejmě ozvěte. Pokud na sobě chcete skutečně pracovat, tak to není celkem problém, pravděpodobně bychom asi hledali nějakou kombinaci denní stacionář a cadas - přece jen myslím, že pro tenhle záměr je to nejvhodnější. Ale zavolejte. Jednak s tím že jste v pořadníku (ten se ale už dlouho moc nepohnul) ale i s tím, že byste měla tenhle záměr. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko