fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Diazepam

?????????

Nestačí pane doktore.. Je to asi jedine antidepresivum ktere na me pusobi. Nebo treba neurol a jine benzodiazepiny. Zavislosti se nebojim. Uz ji mam a zavislot je navzdy. Prestala jsem se vsema tvrdyma drogama, sama, bez pomoci, po mnoha letech. Jenze pro me zivot prestal mit smysl, nebavi me, nejsem stastna a tim padem i motivace k tomu nebrat tvrdy drogy pomalu pohasina.. Treba 3 mesice uzivat diaz.10mg/den,nebo neurol 1mg/den, pomohlo by to? Nebo kratsi dobu, ale aby to pomohlo, abych videla ze zivot je fajn i bez tvrdych drog ktery delaji svet uplne jinej.Mensi davky asi ne, protoze se bojim, ze by na me nezabraly. Bylo by pak hodne tezky prestat? Tezsi nez s tvrdyma drogama? (s tema sem pravda prestavala 2 roky a doted neni jisty ze sem prestala...) Nevim...nevim co delat, ale chci byt v pohode. Ptala jsem se puvodne na tu toleranci u benzodiaz. Stoupá?

Odpověděl: Jakub Minařík

Tolerance stoupá a pokud jste brala tvrdé drogy, tak diazepam opravdu není lék pro vás. Neurol je to samé. Neustojíte to a znova začnete brát. Můj názor na to se od minula nezměnil. Benzodiazepiny jsoum pro někoho, kdo bral drogy, fatální.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko