fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Panu Dr. Minaříkovi

Ondro

Pane doktore, zamýšlím se nad tím již dosti dlouhou dobu, tak mi prosím Vás řekněte rizika, která mi hrozí, jestli bude muj životní styl i nadále pokračovat stejným směrem. Já tady čtu hodně příspěvku, jenomže nevím se tady najít. Teď jsem doma, protože máma chce, abych byl doma po večerech, až v pátek mám párty, tak zvážím, opravdu zvážím, jak budu postupovat. Já si život cením a rozhodně chci zachovat i své zdraví, ale já teď opravdu nevidím rizika. Alkohol, tráva, extáze, to je jen občas nadoraz, a ten heroin kouřím reálně 2x v týdnu. 3 měsíce, předtím méně. Děkuji za odpověď. :-))

Odpověděl: Jakub Minařík

Doporučoval bych vám přestat pařit. Zkuste úplně přestat se vším. Ne navždy, klidně jen na měsíc. Uvidíte, jak se budete cítit. To je myslím celkem dobrá odpověď na váš dotaz. A heroinu bych doporučil se vyhnout. Je dosti zrádný. A chutná vám. Bude to nějakou dobu v klidu a najednou lup, bude průšvih. Většinou to takhle probíhá.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko