fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pernik a stiha

stiha

priblizne po jak dlouhe dobe se u lidi uzivajicich pervitin zacnou objevovat stihy?beru 4mesice nekolikrat denne(buchnou) a v posledni dobe zacinam mit strach na mistech kde je vic lidi.zda se mi ze se na mne vsichni divaji a mluvi o mne.doted se mi vzdycky povedlo se presvedcit,ze je to jen muj pocit,ale ted uz to nekdy nejde.muze to byt po tak kratke dobe stiha?ty pocity jsou nejsilnejsi kdyz si dam a hlavne kdyz si dam vic tak nikdy nevim jestli to proste je na mne videt a divaj se proto,nebo je to jen muj pocit?nekdy se to nekolik dni neobjevi a pak zas nekolik dni mam problem vylezt mezi lidi,protoze z nich mam strach.a taky je to mnohem intenzivnejsi kdyz si k perniku dam opiaty nebo travu.da se to nejak ovladat?co bude dal?

Odpověděl: Jakub Minařík

Gratuluju, stíhu už máte. Neberete zase tak úplně krátce a při téhle intenzitě není divu. Co bude dál? Když budete pokračovat stíhy budou silnější, pak přestanete odlišovat co je stíha a co realita a nakonec vás odvezou na psychiatrii a tam si vás nechají, dokud to nepřejde. A pak, až vylezete, tak si dáte a stíha bude hnedle zase zpátky, protože napodruhé to jde mnohem rychleji. :-) Stačí? P.s. Doporučoval bych vám vysadit. Jinak se toho nezbavíte. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko