fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

dajny

dobrý den!!..tak díky za kontakt..až mě to zas popadne tak tam zajdu..teď je docela klídek, ve škole sem to jakž takž srovnala (žádná sláva no ale lepší než propadnout:)) ..pika sem se nedotkla od posledního vzkazu myslim teda:-D..takže to je taky celkem fajn..teda pro moje tělo..mě to dost chybí://..ale zas si řikám, že na sebe můžu bejt pyšná, že to vydržim nebrat chvilu :)).. jinak lidi v mym okolí ty co berou s těma se teď moc nestýkám ..sem zvědavá jak dlouho mi to vydrží no..a ty co neberou na mě kašlou..takže mi zbejvá jen pár lidí, který nevědí o mym feťáckym já :)) a těch je čim dál tim míň..no můžu si za to sama já vim..ale tak zas teď sem docela v pohodě tak proč se tim trápit?? :)) na to budou jiný chvíle..mějte se krásně..nashle!!

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den, to ráda slyším, že se Vám teď daří nebrat a nestýkat se s lidma, co berou. Nebojte se, čím déle Vám to vydrží, tím víc se začnou ve Vašem okolí objevovat nový lidi, co nemají s drogama nic společného. Chce to prostě najet na trochu jiný způsob života a s tím i jinou společnost. Tak se hlavně držte, třeba ten kontakt nakonec ani nebudete potřebovat :)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko