fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

podakovanie:

Daniela

Chcela by som Vam podakovat za vsetkych ludi ktorim pomahate. Robite velmi dobru pracu a verim tomu ze vela ludi vdaka vasim radam nevyskusa dane drogy alebo dokonca ked drogy bral s tym prestane. Ja osobne som brala pervitin 2 a pol roka a to skoro kazdy den. Dnes je to asi 6 mesiacou co som si nic nedala a som stastna ze som dostala od zivota druhu sancu a pochopila ze drogy mi skoro pokazili cely moj zivot. Vdaka vasim radam som si nedala znovu a vela krat ma vase odpovede podrzali a verim tomu ze tak ako aj mna podrzia aj inych ludi. Vazne robite vinimocnu praca ktora by sa mala odcenit.

Odpověděl: Jakub Minařík

Je skvělé, že jste v sobě našla sílu a začala po dvou letech braní abstinovat. To se každému nepodaří. A jestli vám v tom naše poradna pomohla, tak je to ještě o kousek lepší :-) Takže blahopřeju a děkujeme za ocenění naší práce. Potěšilo. :-) p.s. Držím palce v další abstinenci. :-) A mějte se krásně. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko