fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Poraďte

Izzy

Dal jsem si v pátek marihuanu. Dostal sem tzv Exit. Motání hlavy, brnění celého těla, klepal sem se a strašně rychle otvíral a zavíral oči. Za dwě hodiny sem byl v pohodě. Byl sem rád, že sem se ztoho dostal, to byla moje první a poslední zkušenost. ALE druhej den večer mě přepadl ten samej pocit a ale v menší intenzitě a nebrnělo mě celé tělo, ale vnoci sem se klepal zimou, i když sem byl přikrytej a bylo teplo. Pořád sem cítil chlad, někdy zase horko v hrudi a bylo (je) mi špatně. vůbec sem se newyspal. Pořád mě ale zalévá pocit strachu a chladu, furt se klepu zimou a zalívá mě horko a zima a taky hůř cítim končetiny (napínání svalů..) Někdy mi je líp ale pak zase hrozně, nechce se mi jíst a nemam co blejt.. CO JE TO SE MNOU? DOSTANU SE ZTOHO? ZA JAK DLOUHO? JAK CO NEJRYCHLEJC?

Odpověděl: Jakub Minařík

To se někdy stává. Mělo by to odeznít. Zkuste nějaký preparát s magnesiem (v lékárně), tlumí nervosvalovou dráždivot. Pár dní klid, nechoďte na žádné večírky, lehce jezte, dost spěte, na uklidnění popíjejte meduňkový čaj. Mělo by to zmizet. To je nejrychlejší postup. Čekat. Pokud ne, tak se ozvěte, asi bude třeba někam zaskočit. P.s. Hlavně se nestíhujte, většinou to samo během pár dnů odezní, někdy se to může ještě 1 - 2x vrátit, ale to je všechno. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko