fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pure E

Rude.bandit

Dobry den zhruba 1 rok uzivam E (1-1,5 tablety za mesic) a jedine co me na tom vytaci je HODNE ruznoroda kvalita techto produktu. Odmitam do sebe cpat buhvijaky svinstvo jenom proto aby si nejakej typek namastil kapsu a ja posteloval mozek podezrelou tabletou. Proto bych se chtel zeptat kde je mozno nechat si E otestovat, zda to neco stoji, jak rychle dostanu vysledky testu, kolik E je potreba k testu dodat... Predem dekuji za odpoved. Control your life fuck junk, enjoy smart drugz.

Odpověděl: Pavel Kubů

Pro zakladni orientaci o slozeni tablety Vam postaci kvalitativni test (barevna reakce-staci kousek tablety)), ktery poskytuji ruzne neziskove organizace primo na tanecnich parties. Jejich prostrednictvim muzete take tabletu poslat ke kvantitativnimu testu, ktery se provadi v laboratori a je k nemu potreba cela tableta. Obe tyto sluzby jsou bezplatne, pocitejte vsak s relativne delsim casovim odstupem od dodani tablety po zjisteny vysledku kvantitativni analyzy (nekdy az 3 mesice). Kvalitativni testy posyktuje www.extc.cz ci www.dropin.cz, kvantitativni analyzy naleznete na www.drogmem.cz.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko