fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

návrat

Beno

už sem vám psal někdy v dubnu před odjezdem do ciziny. ted jsem zpět . bohužel jsem na tom špatně. holka mi dal košem , ve státech jsem byl s kámošem co bere. hned po tejdnu jsem začal s nim. hráli jsme po celym texasu a brali. pak ten kámoš zkolaboval. Já v tom jedu pět měsíců. beru přesně čtyřikrát deně 400 h. dá se stim zkončit sám? před tím jsem bral vždycky jen do dvou gramů a bylo to šílený. na detox se mi ale nechce. nejsem taky puberták,ale bojim se že chcípnu. ten kámoš zlstal tam ve slumu naprosto neschopnej ničeho. zkoušeli sme to na ambasádu a tak, ale on má svou hlavu. no vrátil jsem se bezu něj. sem asi dost sketa co? ale já se bál že tam chcípnu s nim. nějak mě už docházej síly.

Odpověděl: Jakub Minařík

Jestli myslíte za 400 h denně, tak se to zvládnout dá. Pokud je to ten co se v čechách běžně prodává, tak rozhodně, neb to jsou celkme sr... Ohledně detoxu a léčby, je to možné i ambulantně. Alespoň, pokud jste z Prahy. Co vy na to. :-) P.s. Průběh turné mě vzhledem k tomu, co jste psal v dubnu tak moc nepřekvapuje. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko