fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

krádeže

Leonka

hrozně mě trápí že kradu z naší party to niomu neva jen mě já to snad už neunesu vždycky si ř¨íkámže už naposled, ale znova du na to protože nejsem schopna někde pracovat prostě to nejde vstát ráno aněkam jít ani brigáda jsem stašně slabá abych přestala s h ,kdybych přestla tak bych nemusela to kradení tkhle ale musim a to mě snad zabije jsem vychovaná přísně z katolický rodiny ale o h v katechismu nic nebylo.když mě to myslí tak vymejšlim jak se dostat k penězum,de to čim dál dál. jsem na dávce dva a půl gramu h za den, asi tak. nikdy jsem nebyla ani v káčku nebo tak, buchny mám od lidí, stydim se a nechci bejt zlodějka a jak by se tam na mě asi koukali.

Odpověděl: Jakub Minařík

V tom případě zkuste zvážit variantu jít na detox a léčbu. Jeví se mi to jako jediné rozumné řešení. Protože brát heroin, notabene v dávce kolem 2 gramů, to byste musela být guvernér ČNB, abyste si to mohla dovolit a ještě vám zbylo na obživu. Prostě při téhle dávce si musíte opatřovat peníze nějakým způsobem, který považujete za zavrženíhodný, neb jinak to nejde. Takže zbývá varianta zkusit přestat brát. :-) Co vy na to?

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko