fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

vliv na ledviny

pajin

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli a jak moc mají extáze, LSD a marihuana vliv na ledviny a nakolik je mohou poškodit. Zhruba rok jsem brala extáze (asi 9 tablet za měsíc) a už v té době mě občas druhý den po užití bolely ledviny. Už dva roky extátze neberu. Nedávno jsem měla zánět ledvin a od té doby mě občas pobolívají. Kouřím marihuanu a zhruba jednou za půl roku si dám LSD, může to zhoršovat můj zdravotní stav? V současné době jsem objednaná k lékaři, ale o těchto věcech se mu nechci zmiňovat. Díky.

Odpověděl: Pavel Kubů

XTC ledviny poškozuje, dokonce její konzumace může za nešťastné shody okolností vést i k jejich selhání. LSD ani kouření konopí Vám také na zdraví příliš nepřidají. Kouřením se do těla navíc dostává celá řada látek toxických nejen pro ledviny. Chcete-li se brzy vrátit do stavu úplného zdraví měla byste zřejmě radikálně omezit či raději úplně ukončit jejich konzumaci.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko