fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

penize na piko dosly, leci se pivem,...huraaaaaaaaaaaa

ivanka

Dobry den pane doktore Jakube, dekuji Vam za Vase rady.Manzelovi zatim dosly penize a nejspis neni v dohledu nikdo kdo by mu pujcil ,tak si pry dava tri piva denne.Je to uz druhy den.Nevim jak je na tom psychicky a jestli po vikendu na to opet nesahne.Pry i papa, ale pokud ma deprese tak ty pred znamyma nikdy neda najevo.Najednou citim nadeji,ze snad se dostava zpet do reality,ale bojim se tomu uverit,abych pak opet nebyla zklamana.Jak mu ted asi je???Dnes jsem si tajne domluvila schuzku na kafe se starym panem, u ktereho bydli.Slibil mi ,ze se pokusi na nej dohlednout. Pane doktore tak cekam,co bude dal??? Posilam Vam pozdravy a diky za cas ktery jste mi venoval. Napisu jak to jde dal.Bojim se o nej. Mejte se hezky.Jeste napisu.

Odpověděl: Jakub Minařík

No, úplně úspěch to není, ale existuje jistá možnost, že manžel vystřílivý a dá se dohromady. Není to úplně jisté, ale mohlo by se povést. Jinak má teď asi hlad protože pervitin je anorektikum a při jeho aktivním užívání člověk nejí a taky bude hodně utahaný, protože několik dní nejspíš nespal. No, uvidíme.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko