fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

extaze a ..

mojeprezdivka

Byl jsem nedavno na party a jako obvykle jsem sezobnul nejakou tu pilulku, tentokrat trochu vice nez obvykle. Normalne beru tak dve, tentokrat vyjimecne jsem jic mel pet. Problemy s bolavou celisti a jazykem par dni pote jsou docela bezne, nema cenu rozebirat. Co me trapi vic.., mam od te doby problem s jakousi vytekajici tekutinou z meho penisu (ne, zadny sex nebyl, kapavku apod. muzete vyloucit :), jde jen o male mnozstvi, nijak nezapachajici, zrejme sperma, rekl bych. Zajimalo by me, k jakym rizikum pri uzivani extaze dochazi, jake svaly apod. jsou ovlivneny.. (napr. kdyz se nejde uplne bezproblemove vymocit v dobe intoxikace..) a cim by muj problem mohl byt zpusoben, popr. jak jej resit. Nejde o nic zavazneho, problemy s erekci ci ejakulaci nemam, jen tohle..vyse popsane.Dik.

Odpověděl: Jakub Minařík

No, mohlo by se jednat o nějaký zánět močové trubice. Tomu by nasvědčovali obtíže, které popisujete. Pomoci by mohl urologický čaj a dostatek tekutin. Kdyby to nepřestávalo, zajděte si na urologii, aby vás vyšetřili. EXT pokud vím, žádný podobný specifický efekt nemá. Mohlo by to samozřejmě souviset s jejími účinky, ale je to dosti neobvyklý nežádoucí příznak. Může to také souviset s úplně něčím jiným. Stačí to takhle? :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko