fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pervitin

mya

Po vysazení pervitinu, kdy jsem byla asi 14dnů čistá se začaly oběvovat depresivní nálady,citová labilita,nepřiměřená nervozita v banálních záležitostech,úzkostlivost,...dost mě to vylekalo,nikdy se mi tohle neďělo-snad jen ve velice malé míře,zatímco teď to začíná být dost brutální.přemýšlela jsem i o nějakých lécích na uklidnění nebo podobných záležitostech,myslíte že by to šlo?

Odpověděl: Jakub Minařík

No, osobně bych doporučil ještě chvilinku počkat, snažit se chodit ven, trochu procházek, sportu, ... Pomoci by mohli vitaminy, minerály, třezalkový čaj. Pokud by to nepomohlo a nebo se to nadále horšilo, vyražte za psychiatrem. Bylo by dobré, aby znal příčinu vašich obtíží, protože podle toho bude vybírat medikaci. Vhodná by byla nějaká novější antidepresiva ze nejspíše ze skupiny SSRI, naopak jako nevhodné bych považoval benzodiazepiny (Xanax, Neurol, diazepam, ...). Držím palce a kdyby bylo třeba, ozvěte se.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko