fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

To co za haluz?

enigme

Vobec si nic nepamatam.Stava sa mi to vzdy,ked som unavena.Z nicoho nic mi to prestane mysliet,stratim pojem o case,som uplne vygumovana a mam tiky (zacne mi mykat telom a neviem to ovladat).Ked sa vyspim je to ok,normalne mi funguje pamat.Co to je? Mozem to nejak ovplyvnit?Dakujem:-)

Odpověděl: Jakub Minařík

To co popisujete může být následkem extrémní únavy. Ta únavy ba měla být opravdu velká, například po opakovaných nočních službách. V souvislosti s užíváním drog třeba několik dnů trvající pervitinová jízda. Pokud se vám to děje často, měl by vás asi vyšetřit váš praktický lékař. Mohlo by to být v nepořádku. V úvahu připadá spousta onemocnění, epilepsie, ... Pomoci by vám mohli nějaké vitaminy, minerály (magnesium, selen, kalcium) dostatek pití (nemyslím alkoholu), dostatek spánku, vyvážená strava. Zlepšení životního stylu je na takovéhle potíže mohl dosti pomoci. Kdybyste potřebovala další radu, tak stačí napsat. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko