fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

lecba

katka

Pervitin beru 8 měsíců, asi 1x týdně. Jsem úplně v pohodě, žádná závislot, ale přišli na to rodiče, poslali mě na testy a ví to i sociálka. Teď mě chcou poslat na léčení, ale já tam nechci, je mi skoro 17, můžou mě tam poslat bez mého souhlasu?

Odpověděl: Bára Orlíková

Omlouvám se za pozdní odpověď, ale musela jsem váš dotaz a vaši situaci zkonzultovat s kolegyní právničkou. Kolegyně usoudila, že je to složitější než abychom vám mohly ve stručnosti podat odpověď protřednictvím této internetové poradny. Můžete se obrátit na naši Právní poradnu A. N. O., která nabízí služby lidem, kteří se v souvislosti s drogami dostali do právních potíží (vaše situace sice není žádný konflikt se zákonem ve smyslu, že byste provedla nějaký trestný čin, ale přesto vám s vašimi potížemi můžeme poradit). Pokud byste měla zájem, není problém nás kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu, tel 222 582 932 nebo mail ppano@asociace.org. Právní poradna je financována z grantů a je pro klienty bezplatná. Více informací o nás najdete pod kolonkou Právní poradna na této stránce vpravo.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko