fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Jsem alkoholik III.

Pavlína

Přeji pěkný den, chtěla jsem se jen ozvat (psala jsem asi před třemi týdny, že mám problémy s alkoholem - nehorázné opíjení se atd.) a napsat, že jsem se rozhodla pro začátek zkusit to sama. Vypustila jsem ze svého týdenního režimu některé nepodstatné věci, začala jsem odpočívat. A přestala jsem pít. Od té doby, co jsem se naposledy opila jsem se alkoholu ani nedotkla. Vím, že to je teprve začátek, ale nezdá se mi to zatím tak zlé. Potřebovala jsem to ale s někým konzultovat. Pokud bych selhala, pak se obrátím na odborníky. Prozatím jsem odhodlaná nepít. Není to tak, že bych se zavřela doma a tím se držela od alkoholu zpátky. Byla jsem na party, na diskotéce, mezi lidmi, v práci v hospodě, na Velikonoce se u nás taky alkoholem nešetřilo. Přesto jsem se za ty poslední tři týdny nenapila ani jednou. Bavit se s ostatními se mi daří i tak. Ačkoliv někteří pro moje abstinování zrovna pochopení nemají a neprojevují. Ale snad vytrvám. Díky moc. Už jen za ta Vaše slova :-) Mějte se moc hezky.

Odpověděl:

Zdravím Vás Pavlíno, moc se omlouváme, ale kolegyně Bára Orlíková, která s Vámi komunikuje, je momentálně nemocná. Mohla byste se ozvat během příštího týdne? To už by měla být v pořádku a určitě Vám odpoví. Jana, koordinátor poradny PS: Vaše odhodlání abstinovat je skvělé, držím palce, ať to ustojíte:-). A určitě zase napište, jak to vypadá.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko