fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Následky

Pepina89

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na možnou příčinu našeho problému. Nejsem pravidelnou uživatelkou drog, jen občas dáme s partnerem MDMA, v klidu doma. V pátek měli pervitin (druhá zkušenost), šňupáním. Bohužel jsme se neovládli a rozjeli - měli jsme cca 0.4g pervitinu a 0.4g MDMA (čistý krystal, ověřeny) také šňupáním od 19:30 do 11:00. Vše bylo ok, ale kolem jedné jsme začali pozorovat oteklé nohy, ruce, vystouplé žíly, vyrážku, boule, různé skvrny po těle (bílé, červené, fialové), chodila měnili barvu (červené, fialové, žluté fleky), červenou vyrazku v obličeji.
Podařilo se nám usnout v sobotu před 23h, ale po čtyřech hodinách jsme měli vyspáno. Vse začalo mizet, zmenšovat se - přítel se vykoupal a v teplé vodě mi zase otekly a zfialověly nohy, po chvilce zase splaskly. Vím, že tělo potřebuje zregenerovat a upřímně doufám, že se vše dá dopořadku až se pořádně vyspíme a dáme dokupy.
O co se muže jednat? Poškození jater? Rozhazeny krevní oběh? Alergie nebo něco jiného?
Co to mohlo způsobit? Příměs v pervitinu? Kombinace a velké množství? Par cigaret k tomu? Také jsme měli oblečený latex - takže ještě o to víc zvýšené pocení + tělo se v tom potu “koupe”, není prodyšný. Nebo všechno dohromady?
Předem děkuji za jakoukoliv radu. Upřímně se mi u lékaře nechce priznavat tohle všechno, žijeme jinak naprosto normální rodinný život.

Odpověděl: Gabriela Koryntová

Dobrý den, dotaz jste nejspíš položila omylem vícekrát. Odpověď najdete pod kódem 838206.

GM

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko