fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

matrokasel

inxs

Beru perník pres dva roky a zaroven s nim mi zacaly problemy-suchej kasel a kasel s vykaslavanim. Na dojezdu se mi klepaly ruce, ucitila sem i srdecní aritmii, mam stridave zanety hrtanu, dutin, hltanu, nosohltanu. Krční si jiz se mnou nevi rady a ja taky ne. Sem cista 3 mesice a kasel ne a ne zmizet. Obrezuje me i me okoli. Brala sem kazdy mesic antibiotika a do toho Lotanax, triprim, tussin...nic nepomaha. Dekuju za radu, jestli jit na plicni nebo treba na alergologii (mohla sem si vyvolat astma?)

Odpověděl: Jakub Minařík

Kromě teho kašle žádné potíže nemáte. Třeba teploty, noční pocení, ... Kašlete ve dne, v noci, v leže, ... Od toho by se asi odvíjelo doporučení co s tím dál. Jinak by vám asi měl další postup doporučit ten krční lékař, nebo váš praktický lékař. Kdybyste potřeboval internistu (a bydlíte v Praze), tak vám mohu doporučit kolegu, ke kterému posílám většinu našich klientů. Varianta může být také nějaká alternativní medicína, třeba homeopatie. Často uspěje tam, kde jiné pokusy selhávají.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko