fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Help me

Martas

Hezky den, Byl jsem dva roky zavysly na Heroinu (inhalaci pres alobal)denne jsem spotreboval davku za 1000kc a bez lecby jsem sam prekonal abstinencni syndrom a byl s toho nejhorsiho celkem venku o vsem za par dni me ma chut donutila si zase dat (zakourit si) a tak to jde dal abstinencni priznaky sice nepocituji ale jednou za dva dny si zakourim kvuli chuti. mam tedy dotaz jestli je mozne se lecit za pomoci leku SUBUTEX anichz bych prerusil svuj dosavadni zivot tj. chodeni do prace rodina atd... je mi 23let a jsem z Usti nad Labem ... Moc dekuji za vyrizeni dotazu, mejte se moc hezky.

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den, mám pocit, že už jste psal dotaz č. 4217, nebo ne? Tam jsem Vám psala kontakt na dvě zařízení provádějící subutexový program. Fakt ale je, že po tom, co jste napsal nyní, přemýšlím, jestli je zrovna tohle pro Vás to pravé. Neuvažoval jste někdy spíše o skupinovém programu typu denního stacionáře? V každém případě, nejlepší informace o možnostech ve svém okolí dostanete právě v K-centru.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko