fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Stiha

Mutantik

Po přečtení poznámky na téma stíha jsem se docela pobavil a podělil bych se taky o jednu svojí. (můžu to brát s humorem, protožem jsem s drogama úspěšně seknul a jeto už víc než dva roky). Když jsem to jednou tak trochu přehnal (bylo toho přes půl gramu P, což na někoho kdo bere víkendově je opravdu dost), tak jsem za oknama viděl spouštět se lidi po lanech k mýmu bytu a další, který svítili takovejma těma laserovejma světýlkama všude po stěnách. Další lidi jsem slyšel na chodbě a viděl je i přes kukátko. Zavolal sem na policii :) že mám za dveřma zloděje a když přijeli (a samozřejmě nikoho neobjevili) tak sem řek že sem je slyšel utéct. Policajti mi to jako zázrakem uvěřili a ani to na mě nepoznali :). Jenže asi za hodinu sem ty lidi všude viděl znova a málem zvednul znovu telefon. Nakonec to vyřešily dva diáky a půl rohypnolu. Teď se tomu člověk možná může zasmát, ale hrůza je, že to v tu chvíli myslí smrtelně vážně. Tak všem přeju ať mají takových zážitků co nejmíň a až se jednou rozhodnou přestat ať se jim to povede.

Odpověděl:

Dobrý den, díky za Váš příspěvek. Věřím, že v té době, kdy se Vám stal tenhle zážitek, to asi moc vtipné nebylo. Ale gratuluju k dlouhodobé abstinenci a přeju Vám, ať Vám to vydrží...!

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko