fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Super stiha

Fail

Tak prazdniny za nami kazdy ma plno novych zazitku, i ja se o jeden podelim. Procital jsem si dotazy ostatnich a narazil jsem na podobnou vec o ktere se tu zminovala jedna slecna. Take jsem koupil pervitin, dal jsem si tak nejak normalne do buchnicky a stalo se mi to ze ihned po najezdu jsem dostal obrovskou stihu, ale takovou jsem nemel uz par let, misto super pobaveni jsem klecel u okna, schoval se kdyz nekdo sel, a byl jsem 100% presvedcenej ze na stromech okolo naseho domu, maji jsou z vetvi postavene domecky. Toto trvalo asi 15 hodin, kdy jsem se stridave zaviral do skrine, trasl se a na okna prilepoval noviny. Kamaradka mi pote dala rohypnol a ulozila me do postele. Od teto zkusenosti drogy proste neberu, je to sice teprve 6 tydnu, ale postrasilo me to tak, ze se snazim abstinovat jak se jen da, a dari se mi to... No zatim.. Bohuzel nejvic jsem to zatim vydrzel 2 mesice, a uz ted me to celkem svadi, moje vule je dost chatrna, ale nevzdavam to. Jen jsem se chtel podelit o podobny pribeh..

Odpověděl: Jana Justinová

Díky, myslím, že takových epizod je spousta a snad, když se o nich bude víc psát a mluvit, pomůže to někomu vyhnout se drogám úplně, nebo si na ně dát aspoň větší pozor. Myslím, že to za vlastní duševní zdraví stojí. Vám držím palce, ať se abstinence i nadále daří, jen mě napadá, proč se nepodělit s někým i o další trable, myslím tím nějakého odborníka. Třeba by to pak bylo lehčí...:o)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko