fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Předávkování pervitinem

Jitek

Kolapsovy stav po injekční aplikaci návaly bušení srdce hořkost a po studené sprše brnění v hlavě.A panicky stav že umírám. Pomůže diazepam.?

Odpověděl: Tereza Ehrenbergerová

Dobrý den,

určitě bych vám nedoporučovala, abyste zkoušela přebít možné předávkování pervitinem nějakou další drogou, lékem nebo alkoholem, zvlášť, jestli jste sama. Pokud je vám opravdu zle, máte obavy z ohrožení života, je na místě zavolat záchranku, kde vám operátor dál poradí, co dělat, případně k vám vyšle pomoc.

 

Pokud se vám trochu ulevilo a na záchranku se necítíte, určitě by bylo dobré, abyste u sebe měla někoho, kdo ví, že jste měla pervitin a kdo by vám v případě dalšího zhoršení zavolal rychlou pomoc.

 

Určitě neváhejte a pomoc si zavolejte, vaše zdraví je na prvním místě.

 

Doufám, že vše dobře dopadne. Teď není ta pravá chvíle na dlouhá doporučení, ale pokud byste si chtěla někdy o pervitinu promluvit a zkusit vymyslet nějaké bezpečnější způsoby, jak zvládat svou psychiku, určitě se ozvěte. Rádi vám najdeme kontakty ve vašem okolí.

 

Držte se!

 

T.E.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko