fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Thc

Honda

Ahojte, prosim, mam dotaz. Je mi 29, 7 let jsem na substituci suboxonem 12 mg den. Opiaty jdem uzival na "uzkost". Proste tlumily neco, vyplnovaly neco, po cemz jsem mohl bejt Sam sebou. Zit a nebat se pomalu najist pred lidma. Zoloft, psychoterapie a substitute mi pomohly se srovnat. Mel jsem 3 letou praci ve sklade a Pak jsem rok delal to co jsem studoval. Socialni praci s drogive zavislymi. V kontaktnim centru. Byl jsem propusten pro "nadbytek uvazku". Musim rict, ze jsem bral nezrizene I BZD. Posledni roky drzim stabilne 2 mg Rivotrilu plus 12 suboxonu plus Zoloft a je mi fajn. Problem je, co jsem ted doma na podpore, MOC JSEM SE ROZHULIL. Mam tendence prohulit cele dny, citim se v depresi, vraci se mi uzkosti, obcas uziju 10 mg apaurinu IV.. hrozne jsem spadl. Jak se zbavit huleni? Prijde mi ze proste zas Jen fetuju. Navic Ty chute na vyssi dose benzodiazepinu.. potrebuju se vratit na 2 mg Rivotrilu denne. Posledni mesic je to ulet dvakrat do tydne cca. Bud ten spaurin Nebo za vikend baleni zanaxu 0,25, ci lexaurinu.. vim, ze trava je ten klic ale jak? Jak?

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Dobrý den,

 

zřejmě nedopatřením jste zadal dotaz 2x, na první z nich jich reagovala MUDr. Veronika Pavlíková, tak se na to mrkněte, kód 756684.

 

MK  

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko