fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Chronický uživatel marihuany

Franta57

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi chronickým uživatelem a každodenním uživatelem. A dále bych se chtěl zeptat, za jak dlouho úplné abstinence budu mít thc z krve,abych neměl strach, že když nalizu u policistů, tak to budu mít v krvi,když měřím 175cm,vážím 100kg a mám 20 let.
Vim o tom, že se marihuana ukládá v tukových zásobách, proto se ptám, kdy můžu mít klid a nemít strach z řízení, nechci přijít o řidičský průkaz.
P.S: nikdy jsem neřídil zhuleny, jen když jedu třeba po týdnu nebo dvou abstinence, stejně mám strach z toho, že mě chytí a dají mi test. Moc vám děkuji za váš čas

Odpověděl: Zbyněk Oktábec

Dobrý den,

 

na stejný typ dotazů jsem Vám již několikrát odpovídal a ani za měsíc se má odpověď nezměnila. 

 

Opravdu je obtížné předpovědět, kdy budete mít vyloučené THC z krve. Není to jen o Vaší váze, výšce a věku, ale i o dalších metabolických parametrech. 

 

Pokud jde o rozdíl mezi typy uživatelů marihuany, tak ve Vámi uvedených termínech nevidím rozdíl - chronický uživatel je víceméně denní uživatel.

 

S pozdravem 

Dr. Zbyněk Oktábec 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko