fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Pervitin

Anonym

Ahoj chci se zeptat jak poznám že přítel bere pervitin? Poslední dobou si všímám divnych věci.. Je teď dost často vzhůru i v noci dokáže naspat za dva dny 4 hodiny a pak najednou spi úplně dlouho..kdyz se ho zeptám proč nejde spat výmlouva se na naši finanční situaci.. Ale tomu se mi nechce nějak věřit.. Kolikrát chci jít spát a nenechá mě a pořád jen mluví... Nedopovi tu věc a začne mluvit zase o jiné... Doma jsem našla sáček s práškem když jsem se ho zeptala tak odpověděl že to byla zkouška pro mě jestli si to vezmu že je to prášek z prani a prášky rozdrcene A vzápětí že to někdo podstrcil.. Řekni mi prosím jaké příznaky jsou? Jak to poznám?

Odpověděl: Markéta Kordová

Zdravím Vás,

 

základní informace naleznete zde:

http://www.drogovaporadna.cz/stimulacni-drogy/pervitin.html

 

a zde:

http://www.drogovaporadna.cz/pro-rodice-a-blizke.html. Podívejte se na to, v klidu si to prostudujte, pokud se budete potřebovat na cokoliv doptat, neváhejte se ještě ozvat.

 

V případě, že byste stála o osobní konzultaci, je k dispozici naše Poradna pro rodiče, partnery a osoby blízké http://www.sananim.cz/o-nas-1/poradna-pro-rodice-ppr.html.

 

Mějte se zatím hezky, MK

 

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko