fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Vyšinutí

Riv

Dobrý den,
mám velmi akutní dotaz, v jehož řešení jsem úplně bezradná.
Kamarádka si dala trochu mda dnes nad ránem (měly jsme to stejné však tři lidé, ona jediná ale skončila, tak jak budu popisovat): byla v neuvěřitelně divném stavu - mluvila o úplných blbostech, nesouvisle, nevěděla co říká, chvíli jsme se báli, že dokonce upadne do bezvědomí. Nemyslím si však, že mohlo jít o intoxikaci, jelilož toho měla opravdu zanedbatelné množství.
Hlavní problém ale přišel až poté, přišli jsme domů, a i když normalne vždy hezky usne, teď tři hodiny lítala po domě a byla posedlá myšlenkou, že musí napustit výřivku, protože se bojí, že se s ní nudíme a nemáme ji rádi. To bylo ráno, a nepřestalo to ani teď. Mluví nesouvisle, neví, co dělá (“tady jsem ti ubalila cigaretu” - přitom držela v ruce prefabrikát), vždy se upne na nějakou banalitu, ze které je hrozně naštvaná nebo smutná. Brečí, má pocit, že je na obtíž. Je mimo, ale přitom si mysli, že je už v pořádku. Prostě se zblaznila. Nevíme, co s ní, je to šílené. Prosím pomozte.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Dobrý den.

 

Rozhodně nenechávejte kamarádku bez dozoru!

 

Od 13h je v našem Kontaktním centru na poradenské lince pracovník, zavolejte tam a zkuste to, co se děje více a podrobněji zkonzultovat. Tel: 602 666 415 (PO až PÁ 13,00-17,00).

 

Pokud by se stav kamarádky nelepšil nebo i snad horšil, na nic nečekejte a volejte záchranný systém.

 

MK

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko