fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Marihuana

Nikol

Dobry den
Mám dotaz asi před měsícem jsem si dala marihuanu (marihuanu jsem měla asi za život 8krat a nikdy jsem takové stavy neměla) a popadla mě hrozna panika začalo mi busit srdce, třes rukou a myslela jsem ze je to můj konec a popadla mě hrozna úzkost. Poté to přešlo po několika minutách a vše bylo Ok. Druhy den večer jak jsem šla spat tak jsem měla stejny pocit jako kdybych znovu zažila ten nepříjemný stav a od te doby jsem jakoby furt mimo, bolí mě hlava, vnimam vše odpovídám, akorát mám pocit, ze zapominam nebo tak něco. Když něco udělám tak pak mi přijde ze jsem to dělala hrozne dlouho. Mám hrozny úzkosti a furt z něčeho strach až me z toho popadne depka, ze už to nebude jako driv kolikrat mám pocit, ze se mi motá hlava a ze omdlim..Vsechno vidím negativně uz nejsem vůbec veselá a když jsem tak jen chvíli. Začala jsem navštěvovat psycholozku a ta mi rekla, ze jsem hrozne citlivý člověk a ze na každého marihuana působí jinak a jelikož jsem byla ještě 2 týdny po operaci tak pry muj organismus to nezvládnul a ze opravdu marihuana vyvolala úzkosti a deprese, ale já i četla ze muže vyvolat horší psychické problemy. psycholozka mě poslala k obvodnimu a ten mi predepsal antidepresiva a já doufám, ze se vše zlepsi. Chci tento stav změnit a myslím, ze tohle mě nadobro vylecilo z toho, ze už nikdy nechci žádnou drogu. Jsem člověk co chce něcoho docílit a ne být na někom závislý. Mám šanci, ze opravdu se vše vrátí do normálu a budu moct si zase plnit sny? Ovšem teď mě opravdu nic nebaví a hodně lidi pohromadě mi děla zle. Situaci resim, jen bych popřípadě chtěla vědět vás názor. Hrozne si to teď vycitam, a je mi to líto.

Odpověděl: Markéta Kordová

Nikol, zdravím Vás.

 

Zřejmě nedopatřením jste zadala zcela totožný dotaz 2x. Na první před malou chvílí odpovídala kolegyně Mgr. Gabriela Minařík. Odpověď naleznete pod kódem 293897, tak se na to podívejte.

 

Pokud budete potřebovat se na cokoli doptat, neváhejte se kdykoliv ozvat.  

 

Mějte se hezky, MK

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko