fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

...

ANICKA

Syn kouřil marihuanu a zkusil asi 5x pervitin.Po rozhovoru slíbil,že vše ukončí.Dá se poznat jestli už nic nebere.Vzniká závislost na marihuaně.

Odpověděl: Jakub Minařík

Závislost na marihuaně je velmi vzácná. Spíše bych se obával toho pervitinu. Jinak poznat se lecos dá. Jednak existují nějaké příznaky, kterých si můžete všimnout - ty najdete v txt o jednotlivých drogách, existuje také možnost toxikologického vyšetření - jednak screeningového - které má vyloučit negativitu - nejdostupnější jsou testy které je možné koupit v lékárně (cca. 100Kč/kus); pak konfirmačního, které má potvrdit pozitivní výsledky. To už je potřeba obědnat v laboratoři a je to tisícová záležitost. Ohledně interpretace výsledků není špatné se poradit. Někdy je tímto způsobem možné nadělat více škody než užitku. Kdybyste v tomto ohledu potřebovala pomoc - co je smysluplné, funguje a co naopak funguje zřídka, doporučil by nás navštívit. Kontakt najdete v kolonce kdo vám odpovídá, nebo v kontaktech.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko