fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Moje organy

Robin

Jak asi vypadaji moje vnitrnosti kdyz je mi 33 a v 16 letech sem nasel( nečí skrýš s několika kyli pravotoč.pik. krystali jako rozbyte sklo od auta bočnì dlouho nosem nebo po naviseni obsahu v inzulince z 5 vody na 5,05 sem myslel ze normalne vzletnu to bylo velice nebespecny k inzulince sem se vratil po trictvrte roce kdyz nos nezvladal lajnu najezd trval kolikrat I 3-4 hodiny po aplikaci se vam zaostrilo videni musel sem do drepu a v šeru kdyz bylo tak litali bile pruhy pred ocima po trech hodinach sem teprve zacal tunit ale tunit tak ze vždy vse splneno nebyla prekazka dalo se I mnesic nespat dnes si sam rikam jak je to mozne ze sem treba neskolaboval myslim ze to bylo tim ze byl vysoce kvalitní a proto telu pusobyl mnohem menší škody nejspíś......!

Odpověděl: Markéta Kordová

Robine, zdravím Vás.

 

Těžko přes internet hodnotit co Vám dlouhodobá a intenzivní konzumace případně způsobila nebo nezpůsobila.  Nelze vyhodnotit zdravotní stav, aniž by Vás nevyšetřil lékař.

 

Obávám se, že na tuto otázku by Vám nejzodpovědněji mohl odpovědět pouze lékař na základě celkového vyšetření.

 

Doporučuji opatrnost a více se šetřit.

 

S pozdravem, MK

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko