fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Nepochopeni a netolerance drogove minulosti

Nikita

Mam pritele,ktery mi do vcerejska tvrdil,ze mne miluje a chce byt se mnou.Zname se 3 tydny.On mi ze sve minulosti povedel vse dobre i zle.No on je,ale temer svaty.A tak jsem se mu sverila,ze jsem v letech 95-97nitrozilne uzivala pervitin.Ted to vypada,ze mou minulost neni schopen prekousnout a to jiz 6 let abstinuji.Nedokazu mu nijak vysvetlit,ze to je jen minulost a ja jsem,porad ta divka,kterou miloval a obdivoval,nez se o mych zkusenostech s drogami dozvedel.On sam s drogami zadne zkusenosti nema a ja se diky jeho postoji citim,jako bych byla horsi nez ostatni.Dosud jsem se s takovym postojem nesetkala.Vsichni byli radi,ze jsem se z toho dokazala dostatat.Prosim poradte nechci ho ztratit.

Odpověděl: Martin Hulík

Tři týdny je možná krátká doba. Dejte mu čas, on se s tím nějak popere. Když ne, asi to není ten pravý. Chlapi se někdy chovají zvláštně, žárlí na to, čemu nerozumí, nad čím nemají kontrolu. Zkuste s ním o tom otevřeně promluvit a dejte mu jasně najevo, co od něj očekáváte. Pokuste se zatím nezacházet při líčení vaší drogové epizody příliš do detailů. A neobhajujte se. Nemáte proč.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko