fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

odebrani ridičskeho prukazu

patrik

dobry den mam dotaz dnes me zastavila policejni hlidka podrobil sem se drogovemu testu na mistě s pozitivnim vysledkem na METAMFETAMIN ..NA MISTĚ ME VZALI ŘIDIČSKY PRUKAZ .. tak sem jel na odběr krve a odběr moči .....CHCI SE ZEPTAT PERVITIN SEM KOUŘIL RANO V 06:30.DROGOVY TEST (KREV,MOČ) JSEM VYDAL V 22:00 to je nejakych (15hodin od poslední davky) MEZITIM JSEM SE NAJEDL A PROSPAL ASI 5 HODIN ..JE NEJAKA PRAVDEPODOBNOST??? ŽE SE VEJDU POD MIMINALNI HRANICI? PERVITINU V KRVI? jaka je minimalni hranice pervitinu v krvi? dekuji.

Odpověděl: Miroslav Giljan

Dobrý den,
V případě, který popisujete je ještě pravděpodobnost, že Vám v laboratorním rozboru krve vyjde přítomnost metamfetaminu v takové výši, že budete posuzovaná jako, kdybyste řídila pod vlivem návykové látky. Zasílám Vám odkaz na článek, který se zaobírá touto problematikou a jsou tam i uvedené konkrétní hodnoty u jednotlivých drog: http://poradna.asociace.org/pravni-informace/rizeni-pod-vlivem/.
Uvidíte jak Vám dopadne laboratorní rozbor. V případě, že byste potřebovala právní pomoc, kontaktujte bezplatnou právní poradnu ANO, která se zaobírá pomoci lidem, kteří mají konflikt se zákonem v souvislosti s užíváním návykových látek. V závěru mojí odpovědi Vám posílám na ně kontakt.
Zatím se mějte dobře.
Miroslav Giljan

 

Právní poradna ANO
Adresa:
Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov
tel.: 222 582 932
mobil: 736 760 701
E-mail: ppano@asociace.org

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko