fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

XTC x alkohol

Janča

Dobrý den, měla bych dotaz, na který asi není jednoduchá odpověď. Zajímalo by mě, zda je pro organismus škodlivější dát si cca 1x měsíčně 1-2 tablety extáze a jinak téměř nepít, nehulit. Nebo tak nějak normálně "kalit" 2-3x týdně hulit, dát si nějaké to pivko, občas se opít. Občas si dám extázi nebo perník (je to opravdu málokdy a nemám potřebu frekvenci užívání zvyšovat) a následné dojezdy nemám kromě únavy žádné. Alkohol téměř nepiju, protože i po malém množství mám kocovinu (je mi blbě boplí mě hlava a celý den jsem úplně out) a nehulím. Díky za odpověď. Jinak vaší poradnu čtu celkem pravidelně a myslím si, že vaše práce zaslouží právem uznání.

Odpověděl: Jakub Minařík

No, osobně si myslím, že lidi, kteří kalí několikrát do týdne alkohol a ještě to navíc kombinují několkrát do týdne s marihuanou jsou na tom hůř. To teda za situace, kdy od jiných látek abstinujete. Trochu otázka je samozřejmě riziko, že si nekoupíte EXT, ale něco jiného, třeba PMA a přiotrávíte se. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko