fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Vzdělání mladých sociálních pracovníků

pružinka

Dobrý den.Nevím, zda mi můžete právě zde odpovědět. Studuji 2.ročník sociálně-správního oboru ve Valašském Meziříčí. Zajímá mě svět okolo drog. Ráda bych prošla nějakým kurzem nebo absolvovala nějakou přednášku.Jenomže všechno je v Praze a tady na moravě takových věcí moc není. Jsem z Kroměříže a tak bych chtěla vědět, jestli se něco takového v mém okolí vyskytuje.Baví mě psychologie a mám ráda nové lidi a veškerou komunikaci s lidmi. Ráda člověka zkoumám a pozoruji jeho chování. Mám tedy zájem o spolupráci v problematice drog a závislostí. Také si myslím, že by se mělo více přednášet na toto téma. I na středních školách, kde je tato problematka nejvýraznější... Za případnou odpověď velmi děkuji a těším se na další zjímavá témata na vašich webových stránkách. s pozdravem Ivana Krčmová , Vrobelova 2740, Kroměříž 76701 )pro případ, že dotazy evidujete, nemám anonimitu)

Odpověděl: Pavel Kubů

Podivejte se na stranky Podanych rukou www.podaneruce.cz , ktere pusobi na Morave. V sekci vzdelavani byste mela najit to co hledate. Hodne stesti a pevnych nervu, svet drog dokaze byt pekne zamotany:-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko