fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Drogy

Radek

Dobrý den. Ještě píšu, ohledně těch smart drugs ;))) co mi dělaj psychózu ;))) Beru je kvůli tomu, že budu dělat za 14 dní maturitu a jelikož mozek z THC není zrovna v good stavu, tak to beru. Drogy samozřejmě vynechávám, ale přemýšlím alespoň nad N2O, neboť potřebuju alespoň trošku psychedelie do života ;)) Takže se chci zeptat, zda není tato kombinace nějak nebezpečná. Dále bych se chtěl zeptat, zda kombinace s N2O je u některých drog nějak nebezpečná, třeba u pervitinu, nebo tak. A ještě jedna věc, může N2O zvýšit nebezpečí vzniku psychózy při intoxikaci marihuanou, LSD, nebo houbami? Díky moc;)) Radek.

Odpověděl: Jakub Minařík

1. Pokud ty nootropika neberete pravidelně alespoň 2-3 měsíce, tak je klidně vysaďte. Jsou vám na h... K nástupu a rozvinutí efektu takovouhle dobu potřebujou.
2. Kombinace jsou vždycky nebezpečné. Hlavně tehdy, když stláskáte kde co. Jen na okraj - spousta látek vydrží v těle relativně dlouho - kombinovat látky můžete i tehdy, když je užijete v odstupu několika dnů.
3. Pokud se tážete na kombinaci LSD, ... a N2O, tak riziko psychosy jistě stoupne.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko