fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Ectazy

Doktor

Předem chci poděkovat tomu,který se bude věnovat tomuto textu a bude se snažit mi podat veškeré informace týkající se mého dotazu,či prozby.Tímto bych tedy chtel požádat o zaslání,pokud možno co v nejširším spektru a s patřičnou odborností,informací týkjající se drogy jménem extáze.Specifikoval bych to tak,ze bych chtel konkrétní informace o negatyvitach tohoto stimultantu.TEDY CHTĚL BYCH CO NEJVÍCE INFORMACÍ,POPŘÍPADĚ ODKAZŮ,KTERÉ SE TÝKAJÍzmíněné drogy.Ještě jednou předem děkuji za zaslání informací k výše uvedenému dotazu.DR.

Odpověděl: Bára Orlíková

Základní informace najdete ve sloupci vlevo, pod kolonkou Halucinogeny/ MDMA - Extáze, pod článkem jsou odkazy na literaturu. Další informace lze najít na stránkách Farmakologického ústavu 3. lékařské fakulty UK tady, kde se zabývají výzkumem extáze. Můžete se podívat i na poradnu občanského sdružení Podané ruce, kde se zaměřují hlavně na taneční drogy, stránky najdete tady. Kdyby vám informace nestačily, pište, zkusíme nabídnout další odkazy.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko