fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

od drog k alkoholu

hermina

Abstinuju od drog uz docela dlouhou dobu, je to par let od lecby, delam skolu a mam docela narocnou praci s lidma. Protoze jsem si nekterejma vecma nevedela moc rady, tak chodim obcas za psychologem na konzultace. Mela jsem v poslednich par mesicich docela zavazne zdravotni problemy a stale neni jasne jak to dopadne. Zjistuju, ze cim dal tim vic piju alkohol. Zatim mi to nenarusuje nic v praci, ani jinde, jen se citim cim dal tim divnejc a po tech zkusenostech s drogama bych nerada vlitla do problemu s chlastem. Rada bych se o tom poradila s nekym z lidi, co pracujou v oblasti zavislosti, protoze si nejsem jista nakolik mi v tomhle muze pomoct ten muj psycholog, zvlast, kdyz zatim nemam pocit, ze by mi k necemu byl a chodim tam jednou za mesic. Diky za cokoli, normalne bych se stydela o tom s nekym mluvit.

Odpověděl: Martin Hulík

Líbí se mi váš přístup. Zkuste zavolat k nám do Doléčovacího centra SANANIM, tel. 02/84 82 68 44. Můžete si zde domluvit konzultaci, kde bychom to v klidu probrali a domluvili se na dalším postupu. Přijďte střízlivá a s otevřenou myslí. Kdybyste chtěla docházet pravidelně, budeme vyžadovat úplnou abstinenci, aspoň nějakou dobu. Ale to trochu předbíhám.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko