Zadejte dotaz

Prohledejte již zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

poděkování

boris

Dobrý den.
Ano je to rok.kontakty jsem nevyužil.Nejvíc mi pomohlo,že mě někdo vzal vážně.Tenkrát jsem asi trochu doufal,že mi řeknete,že osm piv denně není moc.
Ono alkoholem se toho moc vyřešit nedá.Časem mi to tak nějak došlo.hlavně když se začnou věci hýbat a člověk nemá pořád v hlavě to samé.Pak vlastní zlost se nejlépe řeší sportem.Já si po půl roce abstinence ,za ušetřené peníze za alkohol koupil kolo.důležité bylo,že když jsem měl nějaké zlé nálady,tak moje žena byla dost tolerantní.Jinak chuť se opít,už nemám vůbec.Na chuť nemám problém si dát jedno nealko pivo.Ale i to si dávám jen občas.Baví mě ten pocit že si ho můžu odepřít,to s alkoholem moc nešlo.Ještě jednou děkuji a kdybych mohl nějak pomoci,rád to udělám.
S pozdravem Boris.

Odpověděl: Gabriela Koryntová

Zdravím vás, borisi,

 

já doufám, že vám nikdo z kolegů nikdy neřekne, že osm piv není moc. Ale beztak mi přišlo hlavní, že jste byl nespokojený vy sám. I kdyby šlo o jedno pivo, nebo cokoli jiného. Chtěl jste změnu a povedlo se vám to! A co je pro mne důležité: zníte spokojeně. A o to jde možná nakonec víc než o abstinenci. 

 

Ještě jednou díky za zprávy. Dovolím si vás vzít za slovo a v případě potřeby, že bychom uvítali nějakou pomoc, ozveme se.

 

S pozdravem a přáním všeho dobrého,

Gabriela Minařík.

Zpět