fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Toxicka psychoza

poncík

Dobrý den,
Přítel užil pervitin,zapnul ještě alkoholem a vyvolával konflikt.Napadl mě,zmlátil, zlomil 2žebra a držel nůž pod krkem.Ze jsem svině atd...ale spletl se a myslel si, že jsem jeho ex...se kterou má děti.Bala jsem se o život a pomohl mi soused.Ted to řeším a jdu od něj pryč. Je to toxicka psychopat?Choval se jak psychopat.

Odpověděl: Dana Pěčová

Zdravím Vás,

 

je mi líto, že jste zažila něco tak moc nepříjemného, co mělo dopad na Vaše zdraví, stejně tak Vás to asi poznamenalo i na duši...

 

Je bezvadné, že máte souseda, co pomohl, když to bylo třeba...

 

To, co se přesně s partnerem dělo, nedokážu objektivně posoudit dle několika málo informací přes internet, ale podle toho, co píšete, to vypadá, že by se toxickou psychózu s největší pravděpodobností jednat mohlo. Každopádně je dobře, že to řešíte a neuvažuje o tom, v takové situaci zůstat.

 

Pokud byste stála o pomoc, můžete se jednak obrátit na naši Poradnu pro rodiče a partnery závislých osob http://www.sananim.cz/o-nas-1/poradna-pro-rodice-ppr.html (což bych doporučovala).

 

Dále, pokud budete potřebovat právní poradenství, lze se obrátit na Právní poradnu A.N.O., která se přímo specializuje na problematiku nelegálních drog (poskytují bezplatné služby).

 

Pokud žijete někde jinde, lze se poradit buď po telefonu, nebo prostřednictvím internetu (email, webová poradna - odpověď je většinou v řádu dní, max týden), kontakty níže.

 

Právní poradna A.N.O.

Koněvova 95

Praha 3 - Žižkov

 

Tel : 222 582 932, 736 760 701 (pouze pracovní dny)

 

Email : ppano@asociace.org

 

Více zde: www.asociace.org

 

Webová poradna: http://www.asociace.org/pravni-poradna-webova-poradna.php

 

Netuším, kde žijete a zda Vás má přítel možnost nějak kontaktovat. Kdyby se mělo něco podobného opakovat, ihned volejte policii.

 

Mějte se hezky, přeji, ať se rány brzo zhojí a budu moc ráda, když dáte vědět, jak se Vám dál daří.

 

Za Drogovou poradnu, Markéta Kordová

 

 

 

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko