fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Bad trip-marihuana

DeniZ

Zdravim. Marihuanu som užíval asi 2 roky pravidelnejšie až pokiaľ sa mi nestala táto príhoda. Pred týždňom a pol som si dal s kolegom ,,sklenícku"bez tabaku asi 3 potiahnutia. Všetko bolo ok , nálada super , išli sme do baru na nealko rozprávali sa. Cestou domov sme si dali ešte jednu sklenícku ja som potiahol len raz ale celkom dosť. Rozhodli sme sa že domov ešte nepôjdeme že pôjdeme ešte na Kofolu. Cítil som už vtedy stavy. Sucho v ústach , malátnosť . Pili sme Kofolu, rozprávali,dal som si cigaretu a v Tom prišiel na mňa flash , nevedel som o čom rozprávam čo chcem povedať , cítil som sa tak že asi odpadnem. No po pár sekundách som sa uvedomil a zľakol. Chytila ma panika ale kamarát to nejak nepostrehol tak som sa rozhodol že pôjdem domov. No dal som si ešte prechádzku aby som ,,vytriezvel". Motala sa mi hlava, cítil som sa ako keby som mal umrieť že ten stav už nikdy neprejde. Nakoniec som sa dal ako tak dokopy prišiel domov , zapol telku trochu oddýchol a išiel spať. Bolo už neskoro asi pol noc. Zaspal som a na druhý deň som sa cítil celkom v pohode. Až do momentu kým som nešiel do obchodu a chytila ma panika, točenie hlavy , ťažké dýchanie , pocit na omdlenie, búšenie srdca. Rýchlo som nakúpil a išiel domov. Doma už potom OK. Ale celý čas som unavený ,sem tam sa mi točí hlava. Po 3 dňoch sa mi začali ako keby triasť svaly na nohách ale len tak jemne ako keby svalová slabosť. Teraz po týždni a pol tá panika celkom aj prešla ale stále sa cítim unavený a sem tam sa mi zatočí hlava. Neviem už čo s tým , zle sa mi chodí aj do práce. Ďakujem za prečítanie.

Odpověděl: Anna Radimecká

Dobrý den,

 

pokud na sobě cítíte, ze na Vás po užití THC na Vás jdou panické úzkosti, tak rozhodně doporučuji THC neuzívat. Panické stavy se po užívání THC mohou postupně horšit. Tím spíš v kombinaci s alkoholem.

Pokud však mate vyloženě nuceni užívat "trávu", tak doporučuji si koupit CBD marihuanu, která neobsahuje žádné psychoaktivni látky a je volné legálně prodejná.

 

S pozdravem,

A.Radimecka

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko