fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Sfetovany

Libor

Dobrý večer den,byl jsem v baru,a byl pozván na večeři, panáka atd...skončil jsem v nemocnici. Tak že jsem se zhroutil, bylo mě zjištění v mém stavu, že mám v krvi...perník...ostuda a.A teď nevím co stím...

Odpověděl: Amrit Sen

Libore, zdravím Vás,

 

díky za důvěru. Odpusťte, ale není mi jasné, jestli máte "okno" a nepamatujete si, jestli jste během během "pařby" užil pervitin ze své podroušené vůle, nebo jestli Vás někdo bez Vašeho vědomí intoxikoval. Z kusé zmínky ve skryté poznámce mohu jen hádat, že nejspíš ano. Pak by se dotyčný, kromě jiného, dopustil závažného porušení zákona a ohrozil Vás na zdraví i životě, za což ho může, čekat až nepodmíněný trest odnětí svobody.

 

Napište více, také co Vás na tom všem nejvíce trápí, případně z čeho máte obavy. Můžeme se společně podívat, co s tím. Mohu Vám například poslat kontakty na odborníky, poskytující psychologickou podporu, nebo další možnosti bezplatné pomoci.

 

Takto Vám mohu pouze doporučit, abyste se vyhýbal návykovým látkám, tím spíš jejich kombinaci a možná si i lépe vybíral přátele, respektive lidi a místa, se kterými a kde budete trávit volný čas.

 

Pokud Vás více zajímá právní aspekt události a chcete vědět, jaké jsou postihy, možnosti a bezpečný postup podání trestního oznámení, můžete se obrátit na Právní poradnu A.N.O., která je projektem bezplatné právní pomoci, určeným uživatelům/bývalým uživatelům návykových látek (alkoholu a/nebo nelegálních drog), gamblerům, rodinným příslušníkům, profesionálům poskytujícím adiktologickou péči a lidem poškozeným, či ohroženým v souvislosti s drogovou problematikou.

 

Právní poradna A.N.O. poskytuje právní pomoc ve všech odvětvích práva, zejména v oblasti práva trestního, občanského, rodinného, pracovního a zdravotnického. V rámci služeb nabízí nejen právní konzultace, ale i případnou obhajobu v trestním řízení či zastupování před civilním soudem. Právní poradenství poskytuje formou osobních, telefonických, nebo e-mailových konzultací a dále také prostřednictvím webové poradny a písemně:

 

Právní poradna A.N.O.

Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov

Telefon: 222 582 932
Mobil: 736 760 701

E-mail: ppano@asociace.org

Web: http://poradna.asociace.org/

http://www.asociace.org/pravni-poradna/

Webová poradna:

http://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

Přeji Vám vše dobré, buďte na sebe opatrný,

Amrit Sen.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko