fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Predavkovani

EVA

Dobry den,mam dotaz,nikdy jsem nebyla na drogach zavisla,ale drive jsem pila alkohol od 16.let.V roce 1994 se mi stala velmi neprijemna udalost,byla jsem na tanecni party uz dost opila kde jsem se seznamila s mladikem , ktery mi dal balicek s drogami a ukazal jak to pouzit,byla jsem naivni a pouzila velke mnozstvi,dostala jsem paniku,strach,krece,museli zavolat lekare,myslela jsem si ze je uz muj konec,nastesti jsem to prezila,dali mi neco na uklidneni a bylo to,drogy jsem se uz od te doby nedotkla,alkohol jsem pila .Po 6 mesicu [v autobuse,jsem dostala panicky zachvat,kterym trpim dodnes.Diagnoza:Panicka porucha.Nikdy predtim jsem nicim takovym netrpela.Otazka? Muze to mit souvislost s tou drogou?Dekuji predem.

Odpověděl: Jakub Minařík

Nevím co to bylo za drogu (popis vypadá na nějaké stimulans, nebo halucinogen). Podle toho co píšete bych odhadoval, že by to souvislost mít mohlo. Odpověď byste asi našla kdybyste si vzpoměla, jestli ty pozdější panické záchvaty měli podobné rysy. Kdybyste nějak potřebovala pomoci, tak se klidně ozvěte.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko