fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pervitit

dasa

Když si chci poprvý píchnout, teda nechat píchnout p. předtim sem nikdy nebrala, je hodně celý psaníčko?

Odpověděl: Jakub Minařík

No - víte - prochu mě uvádíte do rozpaků.
Tak ta prvé - psaníčko neříká nic o množství - může to být 0,001mg, ale taky 1,5g. V tom prvním případě efekt nepocítíte, v tom druhém umřete.
Za druhé - aplikovat si hned napoprvé injekčně pervitin není zvláště chytré - existují jiné způsoby aplikace - například to šňupnout - rozdíl je v rizikovosti. Např. po šňupnutí si určitě neopatříte sepsi - a nebudete mít plné ruce hnisahých hlíz, ...
Za třetí - jak proboha víte, že to co jste si koupila je pervitin - normálně drogy obsahují tak 5-20% účinné látky, zbytek jsou příměsi - někdy neškodné - například soda, jindy trochu rizikové - třeba omítka, někdy dosti jedovaté - třeba strychnin, ale může jít i o úplně jinou látku - třeba heroin. V tomto případě budete taky nejspíš mrtvá.
Sečteno a podtrženo: Celý psaníčko je hodně, injekční aplikace je blbě, jediné rozumné doporučení je vyhodit. Pokuste se respektovat alespoň to, že napřed trochu a ne injekčně. Zvýšíte tím výrazně své šance na přežití.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko