fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pro M.H.

Tereza

Dobrý den. Ani tomu nemůžu uvěřit, ale vážně jsem to rodičům řekla. Dopadlo to...no, nevím jestli dobře nebo špatně, asi to chce čas, aby si to rodiče nějak přebrali. Mám teď skoro policejní dohled, žádný prachy a skoro žádný soukromí (ani tady - mimochodem ahoj, mami:-), ale možná je to tak lepší. Akorát mě to už občas pěkně s... Jsem zase 12 dní čistá, ale doufám, že tentokrát to bude na dýl. Ale jenom doufat asi nestačí, tak jsem si přes jednu organizaci začala trochu zařizovat léčení. Takže bych měla dotaz - myslíte, že se vážně mám jít léčit? Třeba se stane zázrak (pravděpodobnost asi tak 0%...) a přestanu sama. Tohle by mě normálně nenapadlo, ale zdá se mi, že v ten zázrak doufaj rodiče. Na druhou stranu si nejspíš myslí, že po léčení začnu zase smažit, což mi připadá trochu depresivní (no já vím, že se to může stát, ale snad není třeba, aby mi to někdo pořád připomínal). Prostě už jsem si daleko míň jistá tím, že dělám správnou věc, než před týdnem. Co myslíte vy?

Odpověděl: Martin Hulík

Ahoj Terezo, omluv zpoždění odpovědi, byl jsem mimo Prahu. Zbytek si nechám do odpovědi na tvojí druhou otázku (a pošlu ji za chvíli). Tak zatím.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko