fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Mám zákaz řízení po Německu, který bych chtěl stornovat.

Nary

Dobrý den mám dotaz ohledně zákazu řízení po Německu. Je to už deset let když jsem s kamarádem jel do Německa a těsně před hranicemi jsme kouřily jednu cigaretu trávy a za hranicemi nás zastavila policie. Při testu mi prokázali že jsem pod vlivem a odvezli mě na stanici tam mi stěry z koberečku našli jeste jeden gram mariuhany s tabákem a fajfku na kouření nic vic jel jsem do nemocnice na odběr krve. Po nějaké době mi přišel rozsudek 1000euro pokuta, kterou jsem hned uhradil a zákaz řízení dostal jsem nálepku na řidičský průkaz, zaškrtnuté D. Celou dobu jsem nejezdil do Německa jako řidič nekouřím a mám dotaz co bych měl udělat podle vás pro to abych mohl opět řídit v Německu. Děkuji za odpověď.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Nary, zdravím Vás.

 

Obávám se, že toto je dotaz spíše na odborníky z oblasti práva. Dovolím si Vás tedy odkázat na právní poradnu, která se přímo specializuje na problematiku týkající se nelegálních drog.

 

Poradna poskytuje bezplatné služby a sídlí v Praze. Pokud byste měl problém s osobní návštěvou nebo by se Vám z nějakých jiných důvodů nechtělo, můžete se s poradnou spojit buď telefonicky, přes email nebo prostřednictvím poradny na webu obdobným způsobem tak, jak jste to udělal zde (tedy zadat nezávazný, bezplatný a anonymní dotaz). Odpovědi jsou většinou hotové v řádu dní, max týden.

 

Právní poradna A.N.O.

Koněvova 95

Praha 3 - Žižkov

 

Tel: 222 582 932, 736 760 701 (k osobní konzultaci je nezbytné se předem objednat)

Email: ppano@asociace.org

 

Web: www.asociace.org Otevřít odkaz v novém okně

 

Webová poradna:  http://www.asociace.org/pravni-poradna-webova-poradna.php

 

Mějte se hezky.

 

S pozdravem, MK

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko